Triggerfinger was woensdag de verrassende gast in de Charlatan, op de Vlasmarkt, waar de band een last-minute concert speelde. Met dank aan de stroomstoring bij Belgocontrol die de Antwerpenaars beletten om over te vliegen naar Toulouse waar ze in het nabijgelegen in Ramonville-Saint-Agne het voorprogramma van Placebo moesten verzorgen.

Geen probleem voor Ruben Block en co: dan maar een show in de Gentse binnenstad, tot groot jolijt van de talrijk opgekomen fans. De Charlatan was in een mum van tijd uitverkocht. Maar voor wie niet binnenraakte had onze nationale gitaartrots een extra surprise. De drie heren kwamen even naar buiten en speelden akoestisch op de stoep van het café. Dat deden ze als vanouds: keurig in het pak, met volle overgave en op ludieke wijze.

Beluister deze versie van 'By Absence of the Sun', met dartel instrumentarium: Mario Goossens tokkelde voor de gelegenheid op een plastieken vuilnisemmer. (DB)

Triggerfinger was woensdag de verrassende gast in de Charlatan, op de Vlasmarkt, waar de band een last-minute concert speelde. Met dank aan de stroomstoring bij Belgocontrol die de Antwerpenaars beletten om over te vliegen naar Toulouse waar ze in het nabijgelegen in Ramonville-Saint-Agne het voorprogramma van Placebo moesten verzorgen. Geen probleem voor Ruben Block en co: dan maar een show in de Gentse binnenstad, tot groot jolijt van de talrijk opgekomen fans. De Charlatan was in een mum van tijd uitverkocht. Maar voor wie niet binnenraakte had onze nationale gitaartrots een extra surprise. De drie heren kwamen even naar buiten en speelden akoestisch op de stoep van het café. Dat deden ze als vanouds: keurig in het pak, met volle overgave en op ludieke wijze. Beluister deze versie van 'By Absence of the Sun', met dartel instrumentarium: Mario Goossens tokkelde voor de gelegenheid op een plastieken vuilnisemmer. (DB)