Dit is ze dan: de laatste aflevering van Jazz Middelheim. Negen weken lang zouden we terugkijken op 35 edities van het festival. Het is even anders gelopen. Op 22 augustus verloren we Toots Thielemans, de peter van het Middelheim.

De uitzending van vorige week was al helemaal aan hem gewijd, en zondag gaan we daar lekker mee verder. U hoort Toots met Roland Hanna in 1981, en met Rob Franken in 1976, en zijn allerlaatste volledige concert op Jazz Middelheim, in 2013.

Met als toemaatje: een van zijn eerste opnames uit 1947, en een kleine hommage aan wijlen Miel Vanattenhoven, de bezieler van Jazz Middelheim.

Body and Soul:

Dit is ze dan: de laatste aflevering van Jazz Middelheim. Negen weken lang zouden we terugkijken op 35 edities van het festival. Het is even anders gelopen. Op 22 augustus verloren we Toots Thielemans, de peter van het Middelheim. De uitzending van vorige week was al helemaal aan hem gewijd, en zondag gaan we daar lekker mee verder. U hoort Toots met Roland Hanna in 1981, en met Rob Franken in 1976, en zijn allerlaatste volledige concert op Jazz Middelheim, in 2013. Met als toemaatje: een van zijn eerste opnames uit 1947, en een kleine hommage aan wijlen Miel Vanattenhoven, de bezieler van Jazz Middelheim.