Suikerrock, het muziekfestival in de binnenstand van Tienen, heeft nieuwe namen aan zijn affiche toegevoegd. Op zaterdag 28 juli concerteren de Brits-Libanese popgroep Mika, de partyrockers van LMFAO, die onlangs nog met Madonna in de VS optraden tijdens de Super Bowl, het Belgische Arsenal en Luc Van Acker, die de nummers van plaat 'The Ship' (1984) zal brengen.

Eerder werd de komst van Status Quo, Alice Cooper en de Belgische metalband Channel Zero bevestigd. Zij staan staan een dag eerder geprogrammeerd. Het festival wordt op 29 juli afgesloten door de Schotse rockband Texas.

De 26 editie van Suikerrock vindt plaats van donderdag 26 tot en met zondag 29 juli. Bij de vorige edities werd telkens de kaap van 100.000 bezoekers gehaald. (Belga/DB)

Suikerrock, het muziekfestival in de binnenstand van Tienen, heeft nieuwe namen aan zijn affiche toegevoegd. Op zaterdag 28 juli concerteren de Brits-Libanese popgroep Mika, de partyrockers van LMFAO, die onlangs nog met Madonna in de VS optraden tijdens de Super Bowl, het Belgische Arsenal en Luc Van Acker, die de nummers van plaat 'The Ship' (1984) zal brengen. Eerder werd de komst van Status Quo, Alice Cooper en de Belgische metalband Channel Zero bevestigd. Zij staan staan een dag eerder geprogrammeerd. Het festival wordt op 29 juli afgesloten door de Schotse rockband Texas. De 26 editie van Suikerrock vindt plaats van donderdag 26 tot en met zondag 29 juli. Bij de vorige edities werd telkens de kaap van 100.000 bezoekers gehaald. (Belga/DB)