Werchter Boutique, opener van de festivalzomer in Werchter, zal anno 2015 opnieuw niet plaatsvinden. In een Facebookbericht meldt de organisatie dat de gesprekken met de hoofdact uiteindelijk op niets uitdraaiden omdat hij/zij niet op tournee gaat. De naam werd niet bekendgemaakt.

Vorig jaar nam Werchter Boutique om dezelfde reden al een sabbatsjaar. Ook toen ging de hoofdact, die de organisatoren wilden strikken, uiteindelijk niet op tournee. In 2013 was Muse (foto) headliner, het jaar voordien Metallica. (DB)

Werchter Boutique, opener van de festivalzomer in Werchter, zal anno 2015 opnieuw niet plaatsvinden. In een Facebookbericht meldt de organisatie dat de gesprekken met de hoofdact uiteindelijk op niets uitdraaiden omdat hij/zij niet op tournee gaat. De naam werd niet bekendgemaakt.Vorig jaar nam Werchter Boutique om dezelfde reden al een sabbatsjaar. Ook toen ging de hoofdact, die de organisatoren wilden strikken, uiteindelijk niet op tournee. In 2013 was Muse (foto) headliner, het jaar voordien Metallica. (DB)