Toen de single 'Suds & Soda' van dEUS in 1994 in hoge rotatie op de muziekzender MTV werd gespeeld kwamen Barman, Stef Kamil en co soms tot 12 keer per dag op het scherm. Een kritische kijk op de single kon dan niet uitblijven.

Beavis & Butthead gaven tijdens de clip gefundeerde en ongefundeerde meningen over elk aspect van de single. Inclusief het neerhalen van de repetitieve lyric 'Friday, Friday, Friday, Friday,...' van Barman. Ook de nonchalance van Stef Kamil Carlens, toenmalig dEUS-bassist, ontsnapte niet aan de ongecensureerde mening van het duo.

De beelden doken onlangs op op de filmpjessite Youtube. Mike Judge, geestelijke vader van Beavis & Butthead, plant ondertussen al nieuwe afleveringen van het marginale duo.

Pieter Devriese

Toen de single 'Suds & Soda' van dEUS in 1994 in hoge rotatie op de muziekzender MTV werd gespeeld kwamen Barman, Stef Kamil en co soms tot 12 keer per dag op het scherm. Een kritische kijk op de single kon dan niet uitblijven. Beavis & Butthead gaven tijdens de clip gefundeerde en ongefundeerde meningen over elk aspect van de single. Inclusief het neerhalen van de repetitieve lyric 'Friday, Friday, Friday, Friday,...' van Barman. Ook de nonchalance van Stef Kamil Carlens, toenmalig dEUS-bassist, ontsnapte niet aan de ongecensureerde mening van het duo. De beelden doken onlangs op op de filmpjessite Youtube. Mike Judge, geestelijke vader van Beavis & Butthead, plant ondertussen al nieuwe afleveringen van het marginale duo.Pieter Devriese