De vogel, genaamd Biggy Pop, had in 2013 reeds een kleine gastrol in Iggy's kerstvideo en nu kan je al zijn capriolen volgen via de Instagram handle @biggypop. Aanschouw hoe Biggy en Iggy zoentjes uitwisselen of wat de vogel vindt van 'Wild America'. De Instagramaccount is natuurlijk niet enkel amusant voor dierenliefhebbers, want de korte clips tonen Iggy in een meer relaxte, huiselijke sfeer. Zo is er een kort filmpje waarin je ziet hoe Iggy een serenade brengt voor Biggy op zijn gitaar.

Iggy De rocker liet door NME optekenen dat 'Post Pop Depression' wel eens zijn laatste album zou kunnen zijn. Dankzij Biggy Pop weten we ny tenminste hoe de legendarische rocker zijn pensioen zal doorbrengen.

De vogel, genaamd Biggy Pop, had in 2013 reeds een kleine gastrol in Iggy's kerstvideo en nu kan je al zijn capriolen volgen via de Instagram handle @biggypop. Aanschouw hoe Biggy en Iggy zoentjes uitwisselen of wat de vogel vindt van 'Wild America'. De Instagramaccount is natuurlijk niet enkel amusant voor dierenliefhebbers, want de korte clips tonen Iggy in een meer relaxte, huiselijke sfeer. Zo is er een kort filmpje waarin je ziet hoe Iggy een serenade brengt voor Biggy op zijn gitaar. Iggy De rocker liet door NME optekenen dat 'Post Pop Depression' wel eens zijn laatste album zou kunnen zijn. Dankzij Biggy Pop weten we ny tenminste hoe de legendarische rocker zijn pensioen zal doorbrengen.