Onder de noemer Jong Muziek geeft muziekclub De Zwerver andermaal vrij podium aan opkomend muzikaal talent op Theater Aan Zee. Zondag dompelde Vito het Fort Napoleon onder in 'belgicana', hun eigen variant op americana.

Het in Gent gevestigde Vito begon in 2017 als het soloproject van Vito Dhaenens, maar vervelde al snel tot een vijfkoppige band, die Kurt Vile en Kevin Morby in herinnering brengt.

Vorig jaar gooiden ze al hoge ogen op Westtalent, dit jaar werden ze geselecteerd voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Hoe ze het er op Theater Aan Zee vanaf brachten, hoort u hieronder.

Onder de noemer Jong Muziek geeft muziekclub De Zwerver andermaal vrij podium aan opkomend muzikaal talent op Theater Aan Zee. Zondag dompelde Vito het Fort Napoleon onder in 'belgicana', hun eigen variant op americana. Het in Gent gevestigde Vito begon in 2017 als het soloproject van Vito Dhaenens, maar vervelde al snel tot een vijfkoppige band, die Kurt Vile en Kevin Morby in herinnering brengt. Vorig jaar gooiden ze al hoge ogen op Westtalent, dit jaar werden ze geselecteerd voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Hoe ze het er op Theater Aan Zee vanaf brachten, hoort u hieronder.