De bandleden van rockband Queen hebben in de archieven onbekende demo-opnames ontdekt van hun voormalige frontman Freddie Mercury.

"We hebben enkele vocalen van Freddie ontdekt in onze archieven," zegt gitarist Brian May in Mojo Magazine. "Er ligt meer in de archieven dan we dachten. Een album zit er niet in, maar wel enkele nieuwe nummers." Nu overweeg May om deze onbekende nummers uit te brengen samen met drummer Roger Taylor.

Naast het recent ontdekte werk, plannen de bandleden ook nog om drie duetten naar buiten te brengen die Mercury uitbracht in 1983 samen met Michael Jackson. Deze nummers werden al een tijdje geleden afgewerkt, samen met William Orbit door May en Taylor. Maar hoe en wanneer ze worden uitgebracht is nog niet duidelijk. (LVR)

De bandleden van rockband Queen hebben in de archieven onbekende demo-opnames ontdekt van hun voormalige frontman Freddie Mercury. "We hebben enkele vocalen van Freddie ontdekt in onze archieven," zegt gitarist Brian May in Mojo Magazine. "Er ligt meer in de archieven dan we dachten. Een album zit er niet in, maar wel enkele nieuwe nummers." Nu overweeg May om deze onbekende nummers uit te brengen samen met drummer Roger Taylor. Naast het recent ontdekte werk, plannen de bandleden ook nog om drie duetten naar buiten te brengen die Mercury uitbracht in 1983 samen met Michael Jackson. Deze nummers werden al een tijdje geleden afgewerkt, samen met William Orbit door May en Taylor. Maar hoe en wanneer ze worden uitgebracht is nog niet duidelijk. (LVR)