Ambassadeur Walter Grootaers maakt de eerste namen maandag bekend. Ook Imagination zakt deze zomer af naar de kust.

De grootste verandering van deze editie is de verhuis van Bredene naar Middelkerke. De organisatie trekt weg uit Bredene om verder te kunnen blijven groeien. Afgelopen jaren trok het festival 15.000 muziekliefhebbers.

De organisatie maakte maandag drie namen bekend. Het Britse duo OMD is de opvallendste naam. Het tweetal scoorde in de jaren tachtig een hele reeks hits met onder meer "Enola Gay" en "Joan of Arc (Maid of Orleans)" en wordt sindsdien aanzien als een van de pioniers in het synth-popgenre.

Coco Jr. zal opnieuw de bands aankondigen, maar hij bracht nog nieuws mee. "25 jaar na onze eerste classic geef ik samen met alle andere oorspronkelijke leden van The Dinky Toys een exclusief full concert op het Nostalgie Beach Festival", aldus Coco Jr. De Belgische formatie scoorde in de jaren negentig de meezingers "I Can't Take My Hands Off You" en "The Test Of Time".

Imagination, de formatie rond Lee John is de derde naam op de affiche. Deze week maakt organisator Nostalgie nog een reeks namen bekend.

Tickets zijn nu al te koop. (Belga)

Ambassadeur Walter Grootaers maakt de eerste namen maandag bekend. Ook Imagination zakt deze zomer af naar de kust.De grootste verandering van deze editie is de verhuis van Bredene naar Middelkerke. De organisatie trekt weg uit Bredene om verder te kunnen blijven groeien. Afgelopen jaren trok het festival 15.000 muziekliefhebbers. De organisatie maakte maandag drie namen bekend. Het Britse duo OMD is de opvallendste naam. Het tweetal scoorde in de jaren tachtig een hele reeks hits met onder meer "Enola Gay" en "Joan of Arc (Maid of Orleans)" en wordt sindsdien aanzien als een van de pioniers in het synth-popgenre. Coco Jr. zal opnieuw de bands aankondigen, maar hij bracht nog nieuws mee. "25 jaar na onze eerste classic geef ik samen met alle andere oorspronkelijke leden van The Dinky Toys een exclusief full concert op het Nostalgie Beach Festival", aldus Coco Jr. De Belgische formatie scoorde in de jaren negentig de meezingers "I Can't Take My Hands Off You" en "The Test Of Time". Imagination, de formatie rond Lee John is de derde naam op de affiche. Deze week maakt organisator Nostalgie nog een reeks namen bekend. Tickets zijn nu al te koop. (Belga)