OK Go staat bekend om zijn inventieve clips. De groep brak in 2006 door met het nummer 'Here It Goes Again'. Daarin laat het viertal zich van hun gekste kant zien op maar liefst acht loopbanden. Net zoals hun debuutsong is 'I Won't Let You Down' een 'one-shot movie', een video die opgenomen is in slechts een enkele take.

In de clip van hun nieuwe track zien we de bandleden rondrijden op Honda UNI-CUBs terwijl danseressen adembenemende choreografieën in elkaar flansen met gekleurde paraplu's. Het catchy deuntje staat op OK Go's nieuwe plaat 'Hungry Ghosts' dat op 14 oktober uitkwam. (WH)

OK Go staat bekend om zijn inventieve clips. De groep brak in 2006 door met het nummer 'Here It Goes Again'. Daarin laat het viertal zich van hun gekste kant zien op maar liefst acht loopbanden. Net zoals hun debuutsong is 'I Won't Let You Down' een 'one-shot movie', een video die opgenomen is in slechts een enkele take. In de clip van hun nieuwe track zien we de bandleden rondrijden op Honda UNI-CUBs terwijl danseressen adembenemende choreografieën in elkaar flansen met gekleurde paraplu's. Het catchy deuntje staat op OK Go's nieuwe plaat 'Hungry Ghosts' dat op 14 oktober uitkwam. (WH)