Liam en Noel Gallagher, de kemphanen van Oasis, hebben naar verluidt de vredespijp gerookt. Volgens The Daily Mirror verkeren ze in een goede bui, zijn ze bereid toegevingen te doen en is een reünie van de legendarische Britpopband in zicht. Sterker: er zou een gentlemen's agreement bereikt zijn om vanaf 2016 weer samen aan de slag te gaan, aldus nog de krant. Er werd geen contract ondertekend, dus officieel is het niet.

Het is niet de eerste keer dat de geruchtenmolen werd gevoed met een hereniging van de legendarische Britpopband, maar dat werd tot nog toe altijd (met de nodige scheldwoorden) ontkracht door beide protagonisten.

Voorlopig hebben de broers niet gereageerd. Of de strijdbijl écht begraven is, valt dus nog af te wachten. De fans reageren alleszins uitgelaten, inclusief Frances Bean Cobain. Zij liet onlangs nog weten Oasis te verkiezen boven de band van haar vader.

Oasis maakte zich onsterfelijk met hits als 'Don't look back anger', 'Live forever' en 'Wonderwall', maar splitte in 2009, na het zoveelste dispuut. Met de comebackplaat van eeuwige rivaal Blur, zouden we een onvervalste Britpop-revival krijgen. Wordt ongetwijfeld vervolgd. (DB)

Liam en Noel Gallagher, de kemphanen van Oasis, hebben naar verluidt de vredespijp gerookt. Volgens The Daily Mirror verkeren ze in een goede bui, zijn ze bereid toegevingen te doen en is een reünie van de legendarische Britpopband in zicht. Sterker: er zou een gentlemen's agreement bereikt zijn om vanaf 2016 weer samen aan de slag te gaan, aldus nog de krant. Er werd geen contract ondertekend, dus officieel is het niet.Het is niet de eerste keer dat de geruchtenmolen werd gevoed met een hereniging van de legendarische Britpopband, maar dat werd tot nog toe altijd (met de nodige scheldwoorden) ontkracht door beide protagonisten. Voorlopig hebben de broers niet gereageerd. Of de strijdbijl écht begraven is, valt dus nog af te wachten. De fans reageren alleszins uitgelaten, inclusief Frances Bean Cobain. Zij liet onlangs nog weten Oasis te verkiezen boven de band van haar vader.Oasis maakte zich onsterfelijk met hits als 'Don't look back anger', 'Live forever' en 'Wonderwall', maar splitte in 2009, na het zoveelste dispuut. Met de comebackplaat van eeuwige rivaal Blur, zouden we een onvervalste Britpop-revival krijgen. Wordt ongetwijfeld vervolgd. (DB)