Op 16, 17 en 18 april zal Bieber in het kader van zijn 'Believe'-tournee optreden in Oslo. Vijf scholen besloten hun examens, die gepland stonden op 16 en 17 april, te vervroegen. De directies zijn bang dat de studenten Bieber zullen verkiezen boven hun toetsen. Een groot deel van de 500 leerlingen die examens moeten afleggen, hadden immers al kaarten gekocht voor een van de optredens in de hoofdstad. Het feit dat ze daarvoor meer dan zeven uur moeten rijden, nemen ze er graag bij.

Om ervoor te zorgen dat de tieners niet en masse falen, zijn de examens verplaatst naar 10 en 11 april. De schoolhoofden benadrukken dat ze met deze beslissing geen precedent willen stellen, en dat het organisatorisch gezien geen probleem was om de examens te verplaatsen.

Nadat Bieber's passage in Oslo vorig jaar uit de hand liep door hysterische fans, hebben de Noren hun lesje geleerd. De zanger gaf toen een gratis concert op het dak van het Operahuis, waarbij meer dan 80 jongeren medische hulp moesten krijgen. (CS)

Op 16, 17 en 18 april zal Bieber in het kader van zijn 'Believe'-tournee optreden in Oslo. Vijf scholen besloten hun examens, die gepland stonden op 16 en 17 april, te vervroegen. De directies zijn bang dat de studenten Bieber zullen verkiezen boven hun toetsen. Een groot deel van de 500 leerlingen die examens moeten afleggen, hadden immers al kaarten gekocht voor een van de optredens in de hoofdstad. Het feit dat ze daarvoor meer dan zeven uur moeten rijden, nemen ze er graag bij. Om ervoor te zorgen dat de tieners niet en masse falen, zijn de examens verplaatst naar 10 en 11 april. De schoolhoofden benadrukken dat ze met deze beslissing geen precedent willen stellen, en dat het organisatorisch gezien geen probleem was om de examens te verplaatsen. Nadat Bieber's passage in Oslo vorig jaar uit de hand liep door hysterische fans, hebben de Noren hun lesje geleerd. De zanger gaf toen een gratis concert op het dak van het Operahuis, waarbij meer dan 80 jongeren medische hulp moesten krijgen. (CS)