Pukkelpop heeft ook de Brit Mark Ronson beet, een van de strafste producers uit muziekland. Hij gooide volgens de organisatie zijn hele agenda om voor een dj-set op vrijdag 21 augustus. Een dag later staan de metalheads van Baroness en de electronica-wizards van Garden City Movement geprogrammeerd. De openingsdag heeft nog The Last Internationale, de band van Rage Against The Machine-drummer Brad Wilk, op het menu.

Verrassend zijn de extra namen op woensdag 19 augustus. Naast de Dance Hall takeover van Radio Soulwax, gaan ook de deuren van de Castello open voor een openingsparty met vijf bands van eigen kweek: Novastar, The Van Jets, The Hickey Underworld, Tourist LeMC, Soldier's Heart. De lokale dj's van The Whatevers mogen de avond afsluiten met het betere platenwerk. 'Dat brengt het voorlopige totaal op 51 Belgische acts', aldus de organisatie.

Pukkelpop heeft ook de Brit Mark Ronson beet, een van de strafste producers uit muziekland. Hij gooide volgens de organisatie zijn hele agenda om voor een dj-set op vrijdag 21 augustus. Een dag later staan de metalheads van Baroness en de electronica-wizards van Garden City Movement geprogrammeerd. De openingsdag heeft nog The Last Internationale, de band van Rage Against The Machine-drummer Brad Wilk, op het menu. Verrassend zijn de extra namen op woensdag 19 augustus. Naast de Dance Hall takeover van Radio Soulwax, gaan ook de deuren van de Castello open voor een openingsparty met vijf bands van eigen kweek: Novastar, The Van Jets, The Hickey Underworld, Tourist LeMC, Soldier's Heart. De lokale dj's van The Whatevers mogen de avond afsluiten met het betere platenwerk. 'Dat brengt het voorlopige totaal op 51 Belgische acts', aldus de organisatie.