Meer dan een jaar hebben ze er over gedaan om Geike Arneart te vervangen. De mannen van Hooverphonic legden de lat hoog, want de nieuwe zangeres moest niet alleen een unieke stem hebben, maar ook een karaktermens zijn. Anders worden lange avonden op de tourbus maar vervelend, klinkt het.

De 22-jarige Noémi Wolfs uit Scherpenheuvel bezit beide eigenschappen, ze heeft interessante dingen te vertellen én ze kan zingen. Gisteren stelde de band haar voor in het één-programma De Laatste Show. De zangeres genoot een grafische opleiding en heeft nog geen podiumervaring, maar haar motivatie maakt dit ruimschoots goed. Zingen is mijn leven, vertelde ze. Bandlid Alex Callier is uiteraard enthousiast, hij vindt haar 'een natuurtalent'.
The night before', de nieuwe cd van Hooverphonic verschijnt op 26 november

Nike Van den Buys

Meer dan een jaar hebben ze er over gedaan om Geike Arneart te vervangen. De mannen van Hooverphonic legden de lat hoog, want de nieuwe zangeres moest niet alleen een unieke stem hebben, maar ook een karaktermens zijn. Anders worden lange avonden op de tourbus maar vervelend, klinkt het. De 22-jarige Noémi Wolfs uit Scherpenheuvel bezit beide eigenschappen, ze heeft interessante dingen te vertellen én ze kan zingen. Gisteren stelde de band haar voor in het één-programma De Laatste Show. De zangeres genoot een grafische opleiding en heeft nog geen podiumervaring, maar haar motivatie maakt dit ruimschoots goed. Zingen is mijn leven, vertelde ze. Bandlid Alex Callier is uiteraard enthousiast, hij vindt haar 'een natuurtalent'. The night before', de nieuwe cd van Hooverphonic verschijnt op 26 november Nike Van den Buys