'Heart of Nowhere' bevat de typische opgewekte violen en zalvende stem van frontzanger Charlie Fink, en is de tweede single van Noah and the Whale's gelijknamige nieuwe plaat. Voor het nummer staken de Britten de kopen samen met Anna Calvi, die bekend werd na de release van haar debuut in 2011.

Eerder loste de band al de single 'There Will Come a Time', met een ondersteunende videoclip waarin het concept van hun vierde studioalbum wordt uitgelegd. Zo creëerde Charlie Fink een wereld waarin adolescenten verbannen worden naar een eiland 'Teenland', en er opgesloten worden wegens 'schadelijk voor de maatschappij.'

'Heart of Nowhere' is het vervolg op 'Last Night on Earth', dat verscheen in 2011. Het album komt uit op 6 mei. (JD)

'Heart of Nowhere' bevat de typische opgewekte violen en zalvende stem van frontzanger Charlie Fink, en is de tweede single van Noah and the Whale's gelijknamige nieuwe plaat. Voor het nummer staken de Britten de kopen samen met Anna Calvi, die bekend werd na de release van haar debuut in 2011. Eerder loste de band al de single 'There Will Come a Time', met een ondersteunende videoclip waarin het concept van hun vierde studioalbum wordt uitgelegd. Zo creëerde Charlie Fink een wereld waarin adolescenten verbannen worden naar een eiland 'Teenland', en er opgesloten worden wegens 'schadelijk voor de maatschappij.' 'Heart of Nowhere' is het vervolg op 'Last Night on Earth', dat verscheen in 2011. Het album komt uit op 6 mei. (JD)