Reznor maakte het nieuws zelf bekend via een bericht online. "Nine Inch Nails touren dit jaar. De band heeft zich helemaal heruitgevonden en zal bestaan uit Eric Avery (Jane's Addiction), Adrian Belew (King Crimson), Josh Eustis (Telefon Tel Aviv), Alessandro Cortini en Ilan Rubin (allebei NIN-veteranen) en mezelf", zei de zanger. "Er komt een stadiontournee door de VS in het najaar en daarna volgen vele andere shows over heel de wereld gedurende 2014."

De band is sinds 2009 op rust, omdat Reznor besloot om zich te concentreren op het schrijven van soundtracks voor films en zijn andere band, 'How To Destroy Angels', waarin onder andere zijn vrouw meespeelt. Nine Inch Nails was op het moment van de pauze 20 jaar actief en heeft acht albums en klassiekers zoals 'Hurt' en 'Closer' op hun palmares staan. Over een eventueel nieuw album is voorlopig niets bekend. (XVdL)

Reznor maakte het nieuws zelf bekend via een bericht online. "Nine Inch Nails touren dit jaar. De band heeft zich helemaal heruitgevonden en zal bestaan uit Eric Avery (Jane's Addiction), Adrian Belew (King Crimson), Josh Eustis (Telefon Tel Aviv), Alessandro Cortini en Ilan Rubin (allebei NIN-veteranen) en mezelf", zei de zanger. "Er komt een stadiontournee door de VS in het najaar en daarna volgen vele andere shows over heel de wereld gedurende 2014." De band is sinds 2009 op rust, omdat Reznor besloot om zich te concentreren op het schrijven van soundtracks voor films en zijn andere band, 'How To Destroy Angels', waarin onder andere zijn vrouw meespeelt. Nine Inch Nails was op het moment van de pauze 20 jaar actief en heeft acht albums en klassiekers zoals 'Hurt' en 'Closer' op hun palmares staan. Over een eventueel nieuw album is voorlopig niets bekend. (XVdL)