Ze zijn plots weer alom tegenwoordig, de indierockers van The Strokes. Na het eerder vrijgeven van de eerste single 'Under Cover Of Darkness' en een ringtone ervan, het artwork, de making of van de nieuwe plaat én een tweede single 'You're So Right' is de volgende stap bekend: het releasen van de eerste videoclip.

De videoclip hoort bij de gelijknamige eerste single 'Under Cover Of Darkness' van het album 'Angles' dat op 22 maart in de rekken ligt. Met nog een kleine drie weken tot de officiële release is de hype rond de Beste Rockband van 2006 (volgens MTV Europe) compleet.

De marketeers achter The Strokes kloppen overuren. Het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat in de aanloop naar de albumrelease niet nóg meer triviale weetjes, clipjes of ontwapenende foto's zullen 'gelekt' worden.

In afwachting van de vettigste gossip kun je hieronder alvast de nieuwe videoclip van 'Under Cover Of Darkness' bekijken:

Pieter Devriese

Ze zijn plots weer alom tegenwoordig, de indierockers van The Strokes. Na het eerder vrijgeven van de eerste single 'Under Cover Of Darkness' en een ringtone ervan, het artwork, de making of van de nieuwe plaat én een tweede single 'You're So Right' is de volgende stap bekend: het releasen van de eerste videoclip. De videoclip hoort bij de gelijknamige eerste single 'Under Cover Of Darkness' van het album 'Angles' dat op 22 maart in de rekken ligt. Met nog een kleine drie weken tot de officiële release is de hype rond de Beste Rockband van 2006 (volgens MTV Europe) compleet. De marketeers achter The Strokes kloppen overuren. Het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat in de aanloop naar de albumrelease niet nóg meer triviale weetjes, clipjes of ontwapenende foto's zullen 'gelekt' worden. In afwachting van de vettigste gossip kun je hieronder alvast de nieuwe videoclip van 'Under Cover Of Darkness' bekijken:Pieter Devriese