Queens Of The Stone heeft zijn schitterende videoclips - onlangs gelost met de nieuwe nummers - gebundeld in één lange animatieprent van zowat 15 minuten. De visuele hoogstandjes zijn allemaal van de hand van de getalenteerde illustrator Boneface, die ook het artwork van '...Like Clockwork' voor zijn rekening nam.

De animatietrip begint op de tonen van 'I Appear Missing' en neemt je mee naar 'Kalopsia', 'Keep Your Eyes Peeled', 'If I Had A Tail' en afsluiter 'My God Is The Sun'. Een aanrader voor de liefhebbers van creepy, apocalyptische prentjes. Het recyclagewerk is het nieuwste promomateriaal voor het album van Josh Homme en co, maar die link had u al gelegd.

'...Like Clockwork' ligt op 4 juni in de winkelrekken. Op 17 juni staat Queens of the Stone Age in het Brusselse Koninklijk Circus. De voorverkoop ging vandaag 21 mei om 11 uur van start. (DB)

Queens Of The Stone heeft zijn schitterende videoclips - onlangs gelost met de nieuwe nummers - gebundeld in één lange animatieprent van zowat 15 minuten. De visuele hoogstandjes zijn allemaal van de hand van de getalenteerde illustrator Boneface, die ook het artwork van '...Like Clockwork' voor zijn rekening nam.De animatietrip begint op de tonen van 'I Appear Missing' en neemt je mee naar 'Kalopsia', 'Keep Your Eyes Peeled', 'If I Had A Tail' en afsluiter 'My God Is The Sun'. Een aanrader voor de liefhebbers van creepy, apocalyptische prentjes. Het recyclagewerk is het nieuwste promomateriaal voor het album van Josh Homme en co, maar die link had u al gelegd.'...Like Clockwork' ligt op 4 juni in de winkelrekken. Op 17 juni staat Queens of the Stone Age in het Brusselse Koninklijk Circus. De voorverkoop ging vandaag 21 mei om 11 uur van start. (DB)