Montevideo, vier frisse kerels uit het Brusselse die even zot zijn van Bowie als van de 'french touch' van Justice. De groep brengt binnenkort hun eerste EP uit, en laat u al even proeven van wat u mag verwachten.

'Tribal Dance' is het eerste nummer uit de gelijknamige EP die geproduceerd wordt door Sebastiaan Vandevoorde, de man achter Moonlight Matters. Hij deed eerder al remixes voor hip volk zoals Digitalism en The Drums en maakt nu de sound van Montevideo compleet. Het gladde artwork is van de hand van de Franse grafisch vormgever Laurent Fetis.

meer info: montevideo.be


Arnout Vermeire

Montevideo, vier frisse kerels uit het Brusselse die even zot zijn van Bowie als van de 'french touch' van Justice. De groep brengt binnenkort hun eerste EP uit, en laat u al even proeven van wat u mag verwachten. 'Tribal Dance' is het eerste nummer uit de gelijknamige EP die geproduceerd wordt door Sebastiaan Vandevoorde, de man achter Moonlight Matters. Hij deed eerder al remixes voor hip volk zoals Digitalism en The Drums en maakt nu de sound van Montevideo compleet. Het gladde artwork is van de hand van de Franse grafisch vormgever Laurent Fetis. meer info: montevideo.be Arnout Vermeire