Arctic Monkeys heeft een nieuwe single 'R U Mine'? online geplaatst. Het nummer verscheen niet op hun vierde album 'Suck It And See' uit 2011. Verder zijn er geen details over een eventuele release bekendgemaakt.

De video voor de nieuwe single laat de Monkeys in de auto zien terwijl ze luisteren naar het nummer 'R U Mine', dat voor het eerst op de radio wordt gespeeld.

The band uit Sheffield liet eerder al weten dat ze met nieuwe nummers zouden komen voor ze aan hun tournee door de Verenigde Staten en Canada beginnen. Ze spelen er het voorprogramma van The Black Keys. Eind januari was het nieuwe nummer 'You and I' al te horen.

(LK)

Arctic Monkeys heeft een nieuwe single 'R U Mine'? online geplaatst. Het nummer verscheen niet op hun vierde album 'Suck It And See' uit 2011. Verder zijn er geen details over een eventuele release bekendgemaakt. De video voor de nieuwe single laat de Monkeys in de auto zien terwijl ze luisteren naar het nummer 'R U Mine', dat voor het eerst op de radio wordt gespeeld. The band uit Sheffield liet eerder al weten dat ze met nieuwe nummers zouden komen voor ze aan hun tournee door de Verenigde Staten en Canada beginnen. Ze spelen er het voorprogramma van The Black Keys. Eind januari was het nieuwe nummer 'You and I' al te horen. (LK)