Op 24 november 1991 overleed de flamboyante Freddy Mercury aan de gevolgen van aids. Queen probeerde het nadien nog met Paul Rodgers die eerder furore had gemaakt als zanger van Bad Company, maar die samenwerking flopte.

Nu 20 jaar later - op 28 november om exact te zijn - komt "Days of Our Lives" uit, zowel op dvd als blu-ray. De documentaire vertelt het verhaal van de band en toont onder meer fragmenten van optredens, interviews met de bandleden en inside-anekdotes die volgens de website het neusje van de zalm zouden zijn. (Belga/DB)

Op 24 november 1991 overleed de flamboyante Freddy Mercury aan de gevolgen van aids. Queen probeerde het nadien nog met Paul Rodgers die eerder furore had gemaakt als zanger van Bad Company, maar die samenwerking flopte.Nu 20 jaar later - op 28 november om exact te zijn - komt "Days of Our Lives" uit, zowel op dvd als blu-ray. De documentaire vertelt het verhaal van de band en toont onder meer fragmenten van optredens, interviews met de bandleden en inside-anekdotes die volgens de website het neusje van de zalm zouden zijn. (Belga/DB)