Op donderdag 25 juni verwelkomt Rock Werchter St. Paul and The Broken Bones en Jack Garrett. Voor vrijdag wordt Magnus aan de affiche toegevoegd. Op zaterdag 27 juni zijn Ryan Adams en De Jeugd van Tegenwoordig van de partij. Voorlopig telt de affiche 75 namen, nog enkele en het lijstje is compleet.

Wie zijn opwachting wil maken op de festivalweide zal zich moeten reppen. Ondertussen zijn de combitickets en de toegangskaarten voor zaterdag allemaal uitverkocht. Voorlopig kan je enkel nog tickets kopen voor vrijdag én nog enkele voor zondag. (AB)

Op donderdag 25 juni verwelkomt Rock Werchter St. Paul and The Broken Bones en Jack Garrett. Voor vrijdag wordt Magnus aan de affiche toegevoegd. Op zaterdag 27 juni zijn Ryan Adams en De Jeugd van Tegenwoordig van de partij. Voorlopig telt de affiche 75 namen, nog enkele en het lijstje is compleet.Wie zijn opwachting wil maken op de festivalweide zal zich moeten reppen. Ondertussen zijn de combitickets en de toegangskaarten voor zaterdag allemaal uitverkocht. Voorlopig kan je enkel nog tickets kopen voor vrijdag én nog enkele voor zondag. (AB)