Een handje vol nieuwe namen voor de zevende editie Dranouter aan Zee, dus. Daarbij valt vooral de aankondiging van Nathalie Meskens op.

Hoewel Meskens bekend is als actrice in onder meer 'Tegen De Sterren Op' en 'David' timmert ze al geruime tijd aan haar zangcarrière. Voorlopig levert dat covers op van bekende hits van Randy Newma, Erykah Badu, Amos Lee, Amy Winehouse, Gnarls Barkley en The White Stripes. Meskens brengt op het strandfestival in De Panne dan ook een volledig uit covers opgetrokken show.

De andere bevestigde namen zijn Intergalactic Lovers, Guido Belcanto, De Dolfijntjes XXL en Mastercab.

Dranouter aan Zee gaat door in het weekend van 30 april en 1 mei op het strand van De Panne. Het kleine zusje van het festival in de Westhoek biedt een podium aan bands als Yevgueni, Absynthe Minded (unplugged), The Original Wailers en Triggerfinger. Daarnaast is er ook ruimte voor straattheater en kinderanimatie.

Info en tickets
Pieter Devriese

Een handje vol nieuwe namen voor de zevende editie Dranouter aan Zee, dus. Daarbij valt vooral de aankondiging van Nathalie Meskens op. Hoewel Meskens bekend is als actrice in onder meer 'Tegen De Sterren Op' en 'David' timmert ze al geruime tijd aan haar zangcarrière. Voorlopig levert dat covers op van bekende hits van Randy Newma, Erykah Badu, Amos Lee, Amy Winehouse, Gnarls Barkley en The White Stripes. Meskens brengt op het strandfestival in De Panne dan ook een volledig uit covers opgetrokken show. De andere bevestigde namen zijn Intergalactic Lovers, Guido Belcanto, De Dolfijntjes XXL en Mastercab. Dranouter aan Zee gaat door in het weekend van 30 april en 1 mei op het strand van De Panne. Het kleine zusje van het festival in de Westhoek biedt een podium aan bands als Yevgueni, Absynthe Minded (unplugged), The Original Wailers en Triggerfinger. Daarnaast is er ook ruimte voor straattheater en kinderanimatie.Info en tickets Pieter Devriese