Vorig jaar liet R&B-zangeres Beyoncé de muziekwereld op zijn grondvesten daveren door onaangekondigd een album uit te brengen. 'Beyoncé' sloeg in als een bom en krijgt deze maand dus misschien een opvolger die de naam 'Beyoncé: Volume 2' zou dragen. De foto van een gelekt document dat circuleert via sociale media ligt aan de basis van het gerucht. De vrouw van Jay-Z heeft nog niet gereageerd.

Op de afbeelding zien we onder andere de titel van het album, de tracklist, de artiesten die meewerkten en de releasedatum. De nieuwe plaat zou vanaf 14 november digitaal verkrijgbaar zijn via iTunes. Een verzamelbox met drie dvd's, waaronder een van een concert tijdens haar 'Mrs Carver World Tour', zou elf dagen later in de winkelrekken liggen. Volgens het document op maandag 25 november. En net daar wringt het schoentje want 25 november is een dinsdag. Een typfout of het bewijs dat het om een hoax gaat? (WH)

Vorig jaar liet R&B-zangeres Beyoncé de muziekwereld op zijn grondvesten daveren door onaangekondigd een album uit te brengen. 'Beyoncé' sloeg in als een bom en krijgt deze maand dus misschien een opvolger die de naam 'Beyoncé: Volume 2' zou dragen. De foto van een gelekt document dat circuleert via sociale media ligt aan de basis van het gerucht. De vrouw van Jay-Z heeft nog niet gereageerd. Op de afbeelding zien we onder andere de titel van het album, de tracklist, de artiesten die meewerkten en de releasedatum. De nieuwe plaat zou vanaf 14 november digitaal verkrijgbaar zijn via iTunes. Een verzamelbox met drie dvd's, waaronder een van een concert tijdens haar 'Mrs Carver World Tour', zou elf dagen later in de winkelrekken liggen. Volgens het document op maandag 25 november. En net daar wringt het schoentje want 25 november is een dinsdag. Een typfout of het bewijs dat het om een hoax gaat? (WH)