Op 21, 22 en 23 juni 2013 vindt op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, in het Nederlandse Hilvarenbeek, de allereerste editie van het Best Kept Secret festival plaats. De nieuwe muzikale driedaagse in de bosrijke omgeving, vlakbij de Belgische grens, pakt meteen uit met enkele grote namen. Zowel de Britse Arctic Monkeys, als de eigenzinnige IJslandse band Sigur Rós; Alt-J, één van dé groepen van 2012, en de triphoppers van Portishead sieren de affiche.

De organisatoren mikken in totaal op zowat 50 bands uit de meest uiteenlopende muziekstijlen. Binnenkort worden ook nieuwe namen uit het indie-, dubstep-, hiphop-, folk-, electronica- en garagerock-genre verwacht, want Best Kept Secret wil vooral een muzikale ontdekkingstocht zijn. Net zoals de festivals Primavera Sound en Way Out Way in respectievelijk Barcelona en Göteborg.

De voorverkoop van Best Kept Secret festival start maandag 14 januari 2013 om 10:00 uur via bestkeptsecret.nl/tickets. (DB)

Op 21, 22 en 23 juni 2013 vindt op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, in het Nederlandse Hilvarenbeek, de allereerste editie van het Best Kept Secret festival plaats. De nieuwe muzikale driedaagse in de bosrijke omgeving, vlakbij de Belgische grens, pakt meteen uit met enkele grote namen. Zowel de Britse Arctic Monkeys, als de eigenzinnige IJslandse band Sigur Rós; Alt-J, één van dé groepen van 2012, en de triphoppers van Portishead sieren de affiche. De organisatoren mikken in totaal op zowat 50 bands uit de meest uiteenlopende muziekstijlen. Binnenkort worden ook nieuwe namen uit het indie-, dubstep-, hiphop-, folk-, electronica- en garagerock-genre verwacht, want Best Kept Secret wil vooral een muzikale ontdekkingstocht zijn. Net zoals de festivals Primavera Sound en Way Out Way in respectievelijk Barcelona en Göteborg.De voorverkoop van Best Kept Secret festival start maandag 14 januari 2013 om 10:00 uur via bestkeptsecret.nl/tickets. (DB)