Tijdens de research voor de documentaire 'Kurt Cobain: Montage of Heck' stootte Brett Morgen op heel wat boeiend materiaal. Naast persoonlijke video's trof hij ook opnames aan die Cobain op eigen houtje maakte. Deze zomer worden de nummers gebundeld op een plaat.

Volgens Morgen zullen fans het gevoel hebben dat ze 'met Kurt aan het optrekken zijn tijdens een warme dag in Olympia, Washington. Het gaat mensen echt verbazen.'

Wie de documentaire 'Montage of Heck' nog wil meepikken, kan op 3 en 8 mei terecht op DOCVILLE. De prent wordt op deze dagen vertoond in de Kinepolis van Leuven.

Tijdens de research voor de documentaire 'Kurt Cobain: Montage of Heck' stootte Brett Morgen op heel wat boeiend materiaal. Naast persoonlijke video's trof hij ook opnames aan die Cobain op eigen houtje maakte. Deze zomer worden de nummers gebundeld op een plaat. Volgens Morgen zullen fans het gevoel hebben dat ze 'met Kurt aan het optrekken zijn tijdens een warme dag in Olympia, Washington. Het gaat mensen echt verbazen.' Wie de documentaire 'Montage of Heck' nog wil meepikken, kan op 3 en 8 mei terecht op DOCVILLE. De prent wordt op deze dagen vertoond in de Kinepolis van Leuven.