The wait is almost over. Op 21 mei worden de fans van Daft Punk op hun wenken bediend, want dan ligt het langverwachte nieuwe album van het Franse elektronisch duo Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo in de winkelrekken. De opvolger van de soundtrack 'Tron: Legacy' uit 2010 krijgt de titel 'Random Acccess Memories' en zal 13 nummers bevatten. En het album kan al voorbesteld worden via iTunes. Titeltracks zijn nog niet beschikbaar, wel de duur van de nummers. Dat is Daft Punk-gewijs toch ook al groot nieuws.

Heel wat grote namen hebben meegewerkt aan de nieuwe langspeler, waaronder Chic-frontman Nile Rodgers, songwriter Paul Williams, Panda Bear van Animal Collective, Chilly Gonzalez en disco-legende Giorgio Moroder. Aan de buzz te zien, is de nieuwe Daft Punk misschien wel het meest geanticipeerde album sinds lang. Benieuwd? Wij ook.

Intussen heeft het duo ook een nieuw voorsmaakje gelost tijdens het NBC-programma Saturday Night Live. Net als bij de vorige mysterieuze trailer moet u het opnieuw doen met een aanstekelijke clip van 15 seconden. (DB)

The wait is almost over. Op 21 mei worden de fans van Daft Punk op hun wenken bediend, want dan ligt het langverwachte nieuwe album van het Franse elektronisch duo Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo in de winkelrekken. De opvolger van de soundtrack 'Tron: Legacy' uit 2010 krijgt de titel 'Random Acccess Memories' en zal 13 nummers bevatten. En het album kan al voorbesteld worden via iTunes. Titeltracks zijn nog niet beschikbaar, wel de duur van de nummers. Dat is Daft Punk-gewijs toch ook al groot nieuws.Heel wat grote namen hebben meegewerkt aan de nieuwe langspeler, waaronder Chic-frontman Nile Rodgers, songwriter Paul Williams, Panda Bear van Animal Collective, Chilly Gonzalez en disco-legende Giorgio Moroder. Aan de buzz te zien, is de nieuwe Daft Punk misschien wel het meest geanticipeerde album sinds lang. Benieuwd? Wij ook.Intussen heeft het duo ook een nieuw voorsmaakje gelost tijdens het NBC-programma Saturday Night Live. Net als bij de vorige mysterieuze trailer moet u het opnieuw doen met een aanstekelijke clip van 15 seconden. (DB)