The Stone Roses hebben sinds lange tijd geen nieuw materiaal meer uitgebracht. Hun laatste productie Second Coming dateert ondertussen al van 1994. Daar komt binnenkort verandering in bericht de Britse krant The Mirror. Een derde studioalbum zal deze zomer nog verschijnen volgens een bron van de krant. Mani, de bassist van The Stone Roses, gaf eerder in 2013 toe dat de groep bezig was met een nieuwe plaat.

Een anonieme bron van The Mirror zei het volgende: 'Ian Brown en de mannen hebben het druk gehad met hun derde album. Het komt er al een tijdje aan, maar ze voelen aan dat dit het moment is. Ze waren terug in de studio en zijn erg opgewonden.'

Een officiële releasedatum is er nog niet. Er wordt verwacht dat de bandleden hun nieuwe producties gaan spelen op hun tournee in de zomer. Zo spelen The Stone Roses in Tokyo, Manchester, New York en Dublin.

(JG)

The Stone Roses hebben sinds lange tijd geen nieuw materiaal meer uitgebracht. Hun laatste productie Second Coming dateert ondertussen al van 1994. Daar komt binnenkort verandering in bericht de Britse krant The Mirror. Een derde studioalbum zal deze zomer nog verschijnen volgens een bron van de krant. Mani, de bassist van The Stone Roses, gaf eerder in 2013 toe dat de groep bezig was met een nieuwe plaat.Een anonieme bron van The Mirror zei het volgende: 'Ian Brown en de mannen hebben het druk gehad met hun derde album. Het komt er al een tijdje aan, maar ze voelen aan dat dit het moment is. Ze waren terug in de studio en zijn erg opgewonden.'Een officiële releasedatum is er nog niet. Er wordt verwacht dat de bandleden hun nieuwe producties gaan spelen op hun tournee in de zomer. Zo spelen The Stone Roses in Tokyo, Manchester, New York en Dublin.(JG)