Drummer Chad Smith bevestigde officieel in een interview aan de rockblog RiO!B de release van het nieuwe Red Hot Chili Peppers-album in augustus.

Eerder werd aangekondigd dat het album in juni zou uitkomen, maar dat blijkt dus opgeschoven te zijn naar eind augustus. In de laatste week van augustus zal het - voorlopig naamloze - nieuwe album van de Amerikaanse band te koop zijn. Volgens Smith hebben ze al nieuwe nummers in overvloed en zal er dus enkel nog een selectie moeten worden gemaakt.

Het is het eerste album waarop de nieuwe gitarist Josh Klinghoffer te horen zal zijn. In december 2009 verliet gitarist John Frusciante de groep. Producer van dienst: Rick Rubin.

Bekijk hier het videointerview met drummer Chad Smith.

Noëmie Machtelinckx

Drummer Chad Smith bevestigde officieel in een interview aan de rockblog RiO!B de release van het nieuwe Red Hot Chili Peppers-album in augustus. Eerder werd aangekondigd dat het album in juni zou uitkomen, maar dat blijkt dus opgeschoven te zijn naar eind augustus. In de laatste week van augustus zal het - voorlopig naamloze - nieuwe album van de Amerikaanse band te koop zijn. Volgens Smith hebben ze al nieuwe nummers in overvloed en zal er dus enkel nog een selectie moeten worden gemaakt. Het is het eerste album waarop de nieuwe gitarist Josh Klinghoffer te horen zal zijn. In december 2009 verliet gitarist John Frusciante de groep. Producer van dienst: Rick Rubin. Bekijk hier het videointerview met drummer Chad Smith. Noëmie Machtelinckx