Begin oktober maakte Dave Grohl en zijn Foo Fighters bekend dat ze een rustpauze inlassen, maar veel rusten zit er voor de frontman van de megapopulaire groep niet in. Josh Homme liet op BBC Radio 1 weten dat Grohl gaat plaatsnemen achter de drums voor de zesde plaat van de stonerrockband Queens Of The Stone Age. Joey Castillo, de vaste drummer van QOTSA, houdt het voor bekeken.

Grohl heeft een verleden bij QOTSA. Hij drumde tien jaar terug op het album 'Songs For The Deaf' en tijdens de daaropvolgende tournee, én hij maakte met Homme ook deel uit van de supergroep Them Crooked Vultures.

Queens Of The Stone Age zal in juni te zien zijn op het Download Festival, een primeur voor het Engelse rockfestival dat jaarlijks plaatsvindt in het Donington Park. Daarna op Werchter? Of Pukkelpop? (DB)

Begin oktober maakte Dave Grohl en zijn Foo Fighters bekend dat ze een rustpauze inlassen, maar veel rusten zit er voor de frontman van de megapopulaire groep niet in. Josh Homme liet op BBC Radio 1 weten dat Grohl gaat plaatsnemen achter de drums voor de zesde plaat van de stonerrockband Queens Of The Stone Age. Joey Castillo, de vaste drummer van QOTSA, houdt het voor bekeken.Grohl heeft een verleden bij QOTSA. Hij drumde tien jaar terug op het album 'Songs For The Deaf' en tijdens de daaropvolgende tournee, én hij maakte met Homme ook deel uit van de supergroep Them Crooked Vultures. Queens Of The Stone Age zal in juni te zien zijn op het Download Festival, een primeur voor het Engelse rockfestival dat jaarlijks plaatsvindt in het Donington Park. Daarna op Werchter? Of Pukkelpop? (DB)