Met een karrevracht aan nieuwe songs is het in principe niet lang meer wachten op een nieuw album van Queens Of The Stone Age. Dat liet Josh Homme verstaan tijdens een interview met muziekblad Rolling Stone.

Volgens de frontman is het een kwestie van tijd en planning om het nieuwe materiaal te finetunen en op te nemen. De agenda van de stonerrockformatie zit tot september stampvol met concerten in Noord-Europa, Australië en Europa. Daarna verdwijnt het vijftal naar eigen zeggen in de studio voor hun zevende album. Met opnieuw de explosieve Jon Theodore, ex-Mars Volta, achter de drums. Hij verving op de comebackplaat '...Like Clockwork' Joey Castillo die de band verliet. (DB)

Met een karrevracht aan nieuwe songs is het in principe niet lang meer wachten op een nieuw album van Queens Of The Stone Age. Dat liet Josh Homme verstaan tijdens een interview met muziekblad Rolling Stone. Volgens de frontman is het een kwestie van tijd en planning om het nieuwe materiaal te finetunen en op te nemen. De agenda van de stonerrockformatie zit tot september stampvol met concerten in Noord-Europa, Australië en Europa. Daarna verdwijnt het vijftal naar eigen zeggen in de studio voor hun zevende album. Met opnieuw de explosieve Jon Theodore, ex-Mars Volta, achter de drums. Hij verving op de comebackplaat '...Like Clockwork' Joey Castillo die de band verliet. (DB)