De nieuwe worp van het Amerikaanse duo Ben Goldwasser en Andrew VanWyngarden zal gewoon 'MGMT' heten en ligt vanaf 13 september in de rekken.

Volgens toetsenist en zanger Ben Goldwasser is het nieuwe album onder meer geïnspireerd door electro-pionier Aphex Twin en housemuziek. "We proberen niet om muziek te maken die iedereen begrijpt wanneer ze het voor het eerst horen", verklaarde Goldwasser eerder dit jaar in het Amerikaanse muziekmagazine Rolling Stone.

MGMT treedt op 27 september op in de Ancienne Belgique in Brussel. Wie erbij wil zijn heeft pech, want het concert is inmiddels al uitverkocht. (QSS)
Het nummer 'Flash Delirium' uit MGMT's laatste album 'Congratulations':

De nieuwe worp van het Amerikaanse duo Ben Goldwasser en Andrew VanWyngarden zal gewoon 'MGMT' heten en ligt vanaf 13 september in de rekken. Volgens toetsenist en zanger Ben Goldwasser is het nieuwe album onder meer geïnspireerd door electro-pionier Aphex Twin en housemuziek. "We proberen niet om muziek te maken die iedereen begrijpt wanneer ze het voor het eerst horen", verklaarde Goldwasser eerder dit jaar in het Amerikaanse muziekmagazine Rolling Stone. MGMT treedt op 27 september op in de Ancienne Belgique in Brussel. Wie erbij wil zijn heeft pech, want het concert is inmiddels al uitverkocht. (QSS) Het nummer 'Flash Delirium' uit MGMT's laatste album 'Congratulations':