Momenteel promoot Miles Kane zijn soloplaat Colour of The Trap, maar in een interview met website Gigwise liet hij verstaan zin te hebben in een nieuw Last Shadow Puppets album. Het wordt de opvolger van The Age of the Understatement uit 2008.

"We hadden het er onlangs nog over en er is al een planning," zegt Kane. "Momenteel zijn Alex en ik beiden erg druk bezig met touren, maar wat mij betreft beginnen we er zo snel mogelijk aan. Ik wil eerst een tweede album opnemen en daarna meteen de nieuwe Last Shadow Puppets plaat. Wees gerust, dat album komt er sowieso aan in de nabije toekomst."

Miles Kane speelt donderdag 18 augustus op Pukkelpop en staat later dit jaar in de Botanique. Tickets voor dat concert zijn vanaf vandaag te koop.

(TS)

Momenteel promoot Miles Kane zijn soloplaat Colour of The Trap, maar in een interview met website Gigwise liet hij verstaan zin te hebben in een nieuw Last Shadow Puppets album. Het wordt de opvolger van The Age of the Understatement uit 2008."We hadden het er onlangs nog over en er is al een planning," zegt Kane. "Momenteel zijn Alex en ik beiden erg druk bezig met touren, maar wat mij betreft beginnen we er zo snel mogelijk aan. Ik wil eerst een tweede album opnemen en daarna meteen de nieuwe Last Shadow Puppets plaat. Wees gerust, dat album komt er sowieso aan in de nabije toekomst."Miles Kane speelt donderdag 18 augustus op Pukkelpop en staat later dit jaar in de Botanique. Tickets voor dat concert zijn vanaf vandaag te koop.(TS)