Bloc Party-frontman Kele Okereke heeft in het Australische magazine Triple J gezegd dat de nieuwe plaat mogelijk het einde van de groep aankondigt. 'Toen we in 2009 een pauze namen, dacht ik al dat dat het einde was', geeft de zanger toe.

Okereke zegt dat hij geen idee heeft hoe de situatie verder zal evolueren. 'Ik weet niet waar we naartoe gaan en kan niet voorspellen wat er nog zal gebeuren, maar als dit het laatste is wat we doen, dan hebben we alles gedaan wat ik wilde'.

Enkele dagen geleden, op 29 juli, maakte Bloc Party de nieuwe single 'Day Four' bekend en eerder deze maand onthulde de band het nummer 'Octopus'. De volledige plaat 'Four' zal verschijnen op 20 augustus. (AVL)

Bloc Party-frontman Kele Okereke heeft in het Australische magazine Triple J gezegd dat de nieuwe plaat mogelijk het einde van de groep aankondigt. 'Toen we in 2009 een pauze namen, dacht ik al dat dat het einde was', geeft de zanger toe. Okereke zegt dat hij geen idee heeft hoe de situatie verder zal evolueren. 'Ik weet niet waar we naartoe gaan en kan niet voorspellen wat er nog zal gebeuren, maar als dit het laatste is wat we doen, dan hebben we alles gedaan wat ik wilde'. Enkele dagen geleden, op 29 juli, maakte Bloc Party de nieuwe single 'Day Four' bekend en eerder deze maand onthulde de band het nummer 'Octopus'. De volledige plaat 'Four' zal verschijnen op 20 augustus. (AVL)