Het is samenwerken geblazen voor de fans van Amatorski. Op de release van het nieuwe album 'From Clay to Figures' is het nog zo'n vier weken wachten, maar op de website van de groep zijn er al korte fragmentjes te horen van de nieuwe nummers. Enkel de single 'Hudson' kan men al volledig beluisteren.

Wie meer milliseconden wil toevoegen aan de korte fragmentjes, moet ofwel de website delen op sociale netwerken, ofwel een emailadres achterlaten. Als elke fan zijn steentje bijdraagt, zal de nieuwe cd binnenkort misschien volledig te beluisteren zijn. Album 'From Clay to Figures' kan alvast gepre-orderd worden op iTunes. (PS)

Onderstaand docu-filmpje van Gus & Stella toont de making of van hun nieuwe langspeler.

Het is samenwerken geblazen voor de fans van Amatorski. Op de release van het nieuwe album 'From Clay to Figures' is het nog zo'n vier weken wachten, maar op de website van de groep zijn er al korte fragmentjes te horen van de nieuwe nummers. Enkel de single 'Hudson' kan men al volledig beluisteren.Wie meer milliseconden wil toevoegen aan de korte fragmentjes, moet ofwel de website delen op sociale netwerken, ofwel een emailadres achterlaten. Als elke fan zijn steentje bijdraagt, zal de nieuwe cd binnenkort misschien volledig te beluisteren zijn. Album 'From Clay to Figures' kan alvast gepre-orderd worden op iTunes. (PS) Onderstaand docu-filmpje van Gus & Stella toont de making of van hun nieuwe langspeler.