Nick Cave en consorten zullen 'Let Love In' (1994), 'Murder Ballads' (1996), 'The Boatman's Call'(1997) en 'No More Shall We Part'(2001) opnieuw uitbrengen. Het gaat om respectievelijk hun achtste tot en met hun tiende studioalbum. De klassiekers liggen op 16 mei in de rekken, als aparte dubbel-cd's.

Elk album is een voor 5.1 Surround Sound digitaal geremixte versie van het origineel. Het idee achter de reeks heruitgaven is om uiteindelijk de hele albumcatalogus van de groep volgens de moderne technologie uit te brengen.

Als extraatje bevat elk album ook een kortfilm gemaakt door Iain Forsyth en Jane Pollard, alsook b-sides van de singles, video's en exclusieve notities.

Pieter Claes

Nick Cave en consorten zullen 'Let Love In' (1994), 'Murder Ballads' (1996), 'The Boatman's Call'(1997) en 'No More Shall We Part'(2001) opnieuw uitbrengen. Het gaat om respectievelijk hun achtste tot en met hun tiende studioalbum. De klassiekers liggen op 16 mei in de rekken, als aparte dubbel-cd's. Elk album is een voor 5.1 Surround Sound digitaal geremixte versie van het origineel. Het idee achter de reeks heruitgaven is om uiteindelijk de hele albumcatalogus van de groep volgens de moderne technologie uit te brengen. Als extraatje bevat elk album ook een kortfilm gemaakt door Iain Forsyth en Jane Pollard, alsook b-sides van de singles, video's en exclusieve notities. Pieter Claes