Nick Cave & The Bad Seeds geven in december een nieuw live-album uit. De plaat zal 'Live from KCRW' heten en is de vierde liveplaat in de geschiedenis van de band.
Goed nieuws voor Nick Cave-fans. De Australische rocker brengt samen met zijn band The Bad Seeds alweer een vierde live-album uit. De plaat werd eerder dit jaar opgenomen in de Apogee Studio in Los Angeles toen de band er was voor hun optredens op het muziekfestival Coachella.

'Live from KCRW' zal enkele klassiekers bevatten, maar ook vier recentere liedjes van de plaat 'Push The Sky Away'. Het album zal op 2 december in de rekken liggen - ruim op tijd voor in de schoen en onder de kerstboom.

'Live from KCRW' album track listing:
1. Higgs Boson Blues
2. Far From Me
3. Stranger Than Kindness
4. The Mercy Seat
5. And No More Shall We Part
6. Wide Lovely Eyes
7. Mermaids
8. People Ain't No Good
9. Into My Arms (limited vinyl only)
10. God Is In The House (limited vinyl only)
11. Push The Sky Away
12. Jack The Ripper

Bekijk hier de trailer van de plaat

(LP)

Nick Cave & The Bad Seeds geven in december een nieuw live-album uit. De plaat zal 'Live from KCRW' heten en is de vierde liveplaat in de geschiedenis van de band. Goed nieuws voor Nick Cave-fans. De Australische rocker brengt samen met zijn band The Bad Seeds alweer een vierde live-album uit. De plaat werd eerder dit jaar opgenomen in de Apogee Studio in Los Angeles toen de band er was voor hun optredens op het muziekfestival Coachella. 'Live from KCRW' zal enkele klassiekers bevatten, maar ook vier recentere liedjes van de plaat 'Push The Sky Away'. Het album zal op 2 december in de rekken liggen - ruim op tijd voor in de schoen en onder de kerstboom. 'Live from KCRW' album track listing: 1. Higgs Boson Blues 2. Far From Me 3. Stranger Than Kindness 4. The Mercy Seat 5. And No More Shall We Part 6. Wide Lovely Eyes 7. Mermaids 8. People Ain't No Good 9. Into My Arms (limited vinyl only) 10. God Is In The House (limited vinyl only) 11. Push The Sky Away 12. Jack The Ripper Bekijk hier de trailer van de plaat (LP)