Tien jaar na Waiting for the Siren's Call, is New Order back in business. Met Music Complete wil de elektrowavegroep een andere muzikale koers gaan varen. De band plaatste toppers als Brandon Flowers, de zanger van The Killers, en Iggy Pop op de payroll om haar daarbij te helpen. Ook Tom Rowlands van The Chemical Brothers en producer Stuart Price werkten mee aan de plaat.

Naast het nieuwe album kondigde New Order een nieuwe tournee aan, die de groep ook langs België voert. Op 6 november spelen Bernard Sumner (foto) en de zijnen in de Ancienne Belgique. Tickets zijn vanaf nu vrijdag 10 juli te koop en zullen 53 euro kosten.

Meer info op www.abconcerts.be.

(JVL)

Tien jaar na Waiting for the Siren's Call, is New Order back in business. Met Music Complete wil de elektrowavegroep een andere muzikale koers gaan varen. De band plaatste toppers als Brandon Flowers, de zanger van The Killers, en Iggy Pop op de payroll om haar daarbij te helpen. Ook Tom Rowlands van The Chemical Brothers en producer Stuart Price werkten mee aan de plaat.Naast het nieuwe album kondigde New Order een nieuwe tournee aan, die de groep ook langs België voert. Op 6 november spelen Bernard Sumner (foto) en de zijnen in de Ancienne Belgique. Tickets zijn vanaf nu vrijdag 10 juli te koop en zullen 53 euro kosten.Meer info op www.abconcerts.be.(JVL)