Vier jaar na 2 is er op 20 mei 3, de derde studioplaat van Boris Daenen aka Netsky. Het album zal wederom tjokvol gastbijdrages zitten. Zo werkte Daenen dit keer samen met onder meer de Schotse Emeli Sandé en het Canadese Chromeo, alsook met Jauz, Saint Raymond en Digital Farm Animals - zie ook huidige single Work It Out. Wie de plaat nu al via iTunes vooruitbestelt, krijgt meteen vier nummers cadeau.

De aankondiging van 3 gaat gepaard met de start van een internationale tournee, die Netsky onder meer op Reading & Leeds en SW4 in Groot Brittannië brengt, en op het hippe Panorama Festival in New York. België staat voorlopig nog niet op zijn concertagenda, maar binnenkort worden er meer optredens bekendgemaakt.

(JG)

Vier jaar na 2 is er op 20 mei 3, de derde studioplaat van Boris Daenen aka Netsky. Het album zal wederom tjokvol gastbijdrages zitten. Zo werkte Daenen dit keer samen met onder meer de Schotse Emeli Sandé en het Canadese Chromeo, alsook met Jauz, Saint Raymond en Digital Farm Animals - zie ook huidige single Work It Out. Wie de plaat nu al via iTunes vooruitbestelt, krijgt meteen vier nummers cadeau.De aankondiging van 3 gaat gepaard met de start van een internationale tournee, die Netsky onder meer op Reading & Leeds en SW4 in Groot Brittannië brengt, en op het hippe Panorama Festival in New York. België staat voorlopig nog niet op zijn concertagenda, maar binnenkort worden er meer optredens bekendgemaakt.(JG)