De Belgische Drum 'n bass-sensatie Netsky, in 1989 geboren als Boris Daenen, staat op zaterdag 27 april op het podium van de Antwerpse Lotto Arena. Niemand die eraan twijfelt dat het opnieuw een knalfeestje wordt. Tijdens de afgelopen editie van Pukkelpop, waar Netsky voor het eerst met zijn liveact op Belgische bodem te zien was, ging het publiek al behoorlijk uit het dak. Van hetzelfde laken een broek tijdens de recente I Love Techno, de hoogmis van de elektronische dansmuziek.

Netsky kreeg voor de aanvang van de mega-party in de Gentse Expo vier Red Bull Elektropedia Awards: voor artiest van het jaar, beste song (Come alive), beste album en beste live-act. Wat dat laatste betreft hebben de fans met zijn concert in de Lotto Arena alweer een event om met stip aan te duiden in de agenda. (DB)

De Belgische Drum 'n bass-sensatie Netsky, in 1989 geboren als Boris Daenen, staat op zaterdag 27 april op het podium van de Antwerpse Lotto Arena. Niemand die eraan twijfelt dat het opnieuw een knalfeestje wordt. Tijdens de afgelopen editie van Pukkelpop, waar Netsky voor het eerst met zijn liveact op Belgische bodem te zien was, ging het publiek al behoorlijk uit het dak. Van hetzelfde laken een broek tijdens de recente I Love Techno, de hoogmis van de elektronische dansmuziek.Netsky kreeg voor de aanvang van de mega-party in de Gentse Expo vier Red Bull Elektropedia Awards: voor artiest van het jaar, beste song (Come alive), beste album en beste live-act. Wat dat laatste betreft hebben de fans met zijn concert in de Lotto Arena alweer een event om met stip aan te duiden in de agenda. (DB)