'Americana' verschijnt op 5 juni. De tracklist staat vol herwerkte versies van Amerikaanse folk-klassiekers, zoals 'Oh Susannah' (een lied uit 1847) en 'Wayfarin' Stranger', dat ook al door onder andere Jack White en Jamie Woon werd gecoverd.

Young zelf beweert dat deze songs nog steeds dezelfde impact hebben als twee eeuwen geleden en dat ze zeker tijdens een verkiezingsjaar erg betekenisvol zijn voor een Amerika dat met economische en culturele moeilijkheden kampt.

Het is van het in 1996 verschenen 'Broken Arrow' geleden dat Young nog eens een album opnam met alle leden van Crazy Horse, zijnde Billy Talbot, Ralph Molina en Frank "Poncho" Sampedro. In 2003 was gitarist Sampedro niet mee de studio ingekropen voor de plaat 'Greendale'. (JVP)

Tracklist:

01. Oh Susannah

02. Clementine

03. Tom Dooley

04. Gallows Pole

05. Get A Job

06. Travel On

07. High Flyin' Bird

08. She'll Be Comin 'Round The Mountain

09. This Land Is Your Land

10. Wayfarin' Stranger

11. God Save The Queen

'Americana' verschijnt op 5 juni. De tracklist staat vol herwerkte versies van Amerikaanse folk-klassiekers, zoals 'Oh Susannah' (een lied uit 1847) en 'Wayfarin' Stranger', dat ook al door onder andere Jack White en Jamie Woon werd gecoverd. Young zelf beweert dat deze songs nog steeds dezelfde impact hebben als twee eeuwen geleden en dat ze zeker tijdens een verkiezingsjaar erg betekenisvol zijn voor een Amerika dat met economische en culturele moeilijkheden kampt.Het is van het in 1996 verschenen 'Broken Arrow' geleden dat Young nog eens een album opnam met alle leden van Crazy Horse, zijnde Billy Talbot, Ralph Molina en Frank "Poncho" Sampedro. In 2003 was gitarist Sampedro niet mee de studio ingekropen voor de plaat 'Greendale'. (JVP)Tracklist:01. Oh Susannah02. Clementine03. Tom Dooley04. Gallows Pole05. Get A Job06. Travel On07. High Flyin' Bird08. She'll Be Comin 'Round The Mountain09. This Land Is Your Land10. Wayfarin' Stranger11. God Save The Queen