Fans van Neil Young weten wat te vragen aan Sinterklaas. Op 2 december brengt de bard een nieuw album uit, Peace Trail. Dat meldt Rolling Stone.

De plaat is Youngs 38ste studioplaat en komt amper een halfjaar na zijn vorige worp Earth, een experimentele liveplaat waarin hij zijn songs vermengt met dierengeluiden. Peace Trail, opgenomen in de Shangri-la Studios van producer Rick Rubin, belooft een meer traditioneel, grotendeels akoestisch werkstuk te worden. Young produceerde de plaat ook zelf, samen met zijn vaste producer John Hanlon.

In september lanceerde Young al een voorproefje van de plaat, Indian Givers. Het nummer steunt het protest van de indianen tegen een oliepijplijn. (JVL)

De tracklist van Peace Trail

1. "Peace Trail"

2. "Can't Stop Workin'"

3. "Indian Givers"

4. "Show Me"

5. "Texas Rangers"

6. "Terrorist Suicide Hang Gliders"

7. "John Oaks"

8. "My Pledge"

9. "Glass Accident"

10. "My New Robot"

Fans van Neil Young weten wat te vragen aan Sinterklaas. Op 2 december brengt de bard een nieuw album uit, Peace Trail. Dat meldt Rolling Stone.De plaat is Youngs 38ste studioplaat en komt amper een halfjaar na zijn vorige worp Earth, een experimentele liveplaat waarin hij zijn songs vermengt met dierengeluiden. Peace Trail, opgenomen in de Shangri-la Studios van producer Rick Rubin, belooft een meer traditioneel, grotendeels akoestisch werkstuk te worden. Young produceerde de plaat ook zelf, samen met zijn vaste producer John Hanlon.In september lanceerde Young al een voorproefje van de plaat, Indian Givers. Het nummer steunt het protest van de indianen tegen een oliepijplijn. (JVL)