Samen met de cabaretier richtte ze het Leidsch Studenten Cabaret op en later Theatergroep en theater PePijn. Gerritsen en Van Vliet traden zelf geregeld op in PePijn, net als onder meer Youp van 't Hek en Herman Finkers.

Gerritsen stond vaak op het podium met onder meer Ramses Shaffy, Herman van Veen en Henk van Ulsen. Vanaf de jaren '80 ging ze solo.

In 2004 kwam haar laatste album, "Liselore NU", uit. Dat maakte ze samen met producer en bassist Ruud Jacobs, met wie ze meer dan 40 jaar samen was.

Samen met de cabaretier richtte ze het Leidsch Studenten Cabaret op en later Theatergroep en theater PePijn. Gerritsen en Van Vliet traden zelf geregeld op in PePijn, net als onder meer Youp van 't Hek en Herman Finkers. Gerritsen stond vaak op het podium met onder meer Ramses Shaffy, Herman van Veen en Henk van Ulsen. Vanaf de jaren '80 ging ze solo. In 2004 kwam haar laatste album, "Liselore NU", uit. Dat maakte ze samen met producer en bassist Ruud Jacobs, met wie ze meer dan 40 jaar samen was.