Het festival in het Nederlandse Landgraaf staat dit jaar gepland op 18, 19 en 20 juni. De organisatie hoopt voor eind maart een besluit te kunnen nemen. In dat besluit wordt rekening gehouden met de details van het garantiefonds dat van de Nederlandse regering komt.

De festivalorganisatie verwacht eind deze week of volgende week daar uitsluitsel over te krijgen. Een vergunningaanvraag moet zo'n zes maanden van tevoren worden ingediend, vandaar dat de aanvraag er nu al ligt.

Het garantiefonds geldt in principe voor evenementen na 1 juli. De originele data van Pinkpop vallen daar dus buiten. In het fonds zit zo'n 300 miljoen euro.

Het festival in het Nederlandse Landgraaf staat dit jaar gepland op 18, 19 en 20 juni. De organisatie hoopt voor eind maart een besluit te kunnen nemen. In dat besluit wordt rekening gehouden met de details van het garantiefonds dat van de Nederlandse regering komt. De festivalorganisatie verwacht eind deze week of volgende week daar uitsluitsel over te krijgen. Een vergunningaanvraag moet zo'n zes maanden van tevoren worden ingediend, vandaar dat de aanvraag er nu al ligt. Het garantiefonds geldt in principe voor evenementen na 1 juli. De originele data van Pinkpop vallen daar dus buiten. In het fonds zit zo'n 300 miljoen euro.