In 1989 braken The Stone Roses meteen door met hun titelloos debuutalbum. Maar midden de jaren negentig was het liedje van de band uitgezongen. Geregeld waren er geruchten en berichten over een reünie. De band pakte donderdag uit met de single "All For One".

Fans kregen pas enkele uren voor de release van de nieuwe single onder andere via sociale media en lichtreclames op Times Square in New York te weten dat "All For One", geproduceerd door Paul Epworth, er zat aan te komen. Epworth heeft eerder met diverse rockers en popmuzikanten gewerkt, onder wie zangeres Adele.

Of er nu ook een nieuw album komt lieten The Stone Roses in het midden. Deze zomer geven ze concerten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, alsmede in Madison Square Garden in New York. (BELGA)

In 1989 braken The Stone Roses meteen door met hun titelloos debuutalbum. Maar midden de jaren negentig was het liedje van de band uitgezongen. Geregeld waren er geruchten en berichten over een reünie. De band pakte donderdag uit met de single "All For One". Fans kregen pas enkele uren voor de release van de nieuwe single onder andere via sociale media en lichtreclames op Times Square in New York te weten dat "All For One", geproduceerd door Paul Epworth, er zat aan te komen. Epworth heeft eerder met diverse rockers en popmuzikanten gewerkt, onder wie zangeres Adele.Of er nu ook een nieuw album komt lieten The Stone Roses in het midden. Deze zomer geven ze concerten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, alsmede in Madison Square Garden in New York. (BELGA)