In februari 2015 verschijnt de film van het gele sponzen cartoonfiguurtje in de filmzalen, maar het bijhorende nummer van N.E.R.D. werd nu al op de wereld losgelaten. Pharrell, Chad Hugo en Shay Haley brachten in 2010 voor het laatst samen een plaat uit. Dit is hun eerste samenwerking sinds toen.

In een interview met Variety vertelde Hugo dat ze 'geprobeerd hebben om niet vanuit een cartooneske invulling te denken, maar meer vanuit een psychedelisch oogpunt.' Verder vergeleek hij het vrolijke nummer met wat de Beatles deden met 'Yellow Submarine'.

In februari 2015 verschijnt de film van het gele sponzen cartoonfiguurtje in de filmzalen, maar het bijhorende nummer van N.E.R.D. werd nu al op de wereld losgelaten. Pharrell, Chad Hugo en Shay Haley brachten in 2010 voor het laatst samen een plaat uit. Dit is hun eerste samenwerking sinds toen. In een interview met Variety vertelde Hugo dat ze 'geprobeerd hebben om niet vanuit een cartooneske invulling te denken, maar meer vanuit een psychedelisch oogpunt.' Verder vergeleek hij het vrolijke nummer met wat de Beatles deden met 'Yellow Submarine'.