De situatie: vorige week verscheen er plots vanuit het niets een Instagram-account van Destiny's Child. Daarop worden foto's gepost van de goede oude tijd toen Beyoncé, Kelly en Michelle nog een muzikaal trio vormden. Dat het niet zomaar over een fanpagina gaat, staat vast: de account is geverifieerd door Sony.

Daarbij komt nog eens de bijzondere timing: het is jaren lang stil geweest rond de girlsband die girl power een gezicht gaf, maar nu, enkele maanden voordat 2017 zal beginnen, is er dan plots die geheimzinnige pagina. En echte fans weten dat Destiny's Child in 2017 haar 20e verjaardag zou vieren.

Officieel werd er nog niets bevestigd, maar de geruchtenmolen is alvast flink aangewakkerd. (EK)

De situatie: vorige week verscheen er plots vanuit het niets een Instagram-account van Destiny's Child. Daarop worden foto's gepost van de goede oude tijd toen Beyoncé, Kelly en Michelle nog een muzikaal trio vormden. Dat het niet zomaar over een fanpagina gaat, staat vast: de account is geverifieerd door Sony.Daarbij komt nog eens de bijzondere timing: het is jaren lang stil geweest rond de girlsband die girl power een gezicht gaf, maar nu, enkele maanden voordat 2017 zal beginnen, is er dan plots die geheimzinnige pagina. En echte fans weten dat Destiny's Child in 2017 haar 20e verjaardag zou vieren. Officieel werd er nog niets bevestigd, maar de geruchtenmolen is alvast flink aangewakkerd. (EK)