Voor de opnames van zijn eerste soloplaat heeft Jim James een groep vrienden uit zijn jeugd bij elkaar geschaard. James kijkt ernaar uit om na zes studioplaten met My Morning Jacket samen te werken met andere muzikanten.

My Morning Jacket is al meer dan een jaar bezig met een wereldtournee om zijn laatste worp 'Circuital' voor te stellen. Die tour brengt de band in juni naar Rock Werchter en eindigt begin september in de VS. Na de laatste show wil James meteen de studio induiken om zijn solodebuut in te blikken. De voorlopig titelloze plaat van Jim James komt in februari volgend jaar uit. (BW)

Voor de opnames van zijn eerste soloplaat heeft Jim James een groep vrienden uit zijn jeugd bij elkaar geschaard. James kijkt ernaar uit om na zes studioplaten met My Morning Jacket samen te werken met andere muzikanten. My Morning Jacket is al meer dan een jaar bezig met een wereldtournee om zijn laatste worp 'Circuital' voor te stellen. Die tour brengt de band in juni naar Rock Werchter en eindigt begin september in de VS. Na de laatste show wil James meteen de studio induiken om zijn solodebuut in te blikken. De voorlopig titelloze plaat van Jim James komt in februari volgend jaar uit. (BW)