De Amerikaanse post (USPS) heeft een postzegel met de beeltenis van muzieklegende Ray Charles uitgebracht, zo heeft het muziekblad Rolling Stone bericht.

De zegel past in een serie die hommage brengt aan andere muzikale iconen zoals ook zanger Johnny Cash. Afgebeeld is een foto die te vinden is op het album "The Best of Ray Charles", weet Rolling Stone. Tegelijkertijd met het lanceren van de postzegel komt er ook een nieuw compilatie-album van de soulzanger op de markt: "Ray Charles Forever".

Charles, geboren op 23 september 1930, was een pionier in het soul- en rhythm-and-bluesgenre. Hij overleed in 2004. (Belga)

De Amerikaanse post (USPS) heeft een postzegel met de beeltenis van muzieklegende Ray Charles uitgebracht, zo heeft het muziekblad Rolling Stone bericht. De zegel past in een serie die hommage brengt aan andere muzikale iconen zoals ook zanger Johnny Cash. Afgebeeld is een foto die te vinden is op het album "The Best of Ray Charles", weet Rolling Stone. Tegelijkertijd met het lanceren van de postzegel komt er ook een nieuw compilatie-album van de soulzanger op de markt: "Ray Charles Forever". Charles, geboren op 23 september 1930, was een pionier in het soul- en rhythm-and-bluesgenre. Hij overleed in 2004. (Belga)