Voor de negende keer al vindt Het London International Animation Festival plaats, en tien dagen durende hoogmis voor animatiefilms. Het festival wil zo alle vooroordelen over tekenfilms de wereld uit helpen, namelijk dat ze alleen maar voor kinderen zou zijn.

Om die reden organiseert Het London International Animation Festival op 2 november in samenwerking met kunstgalerij The Horse Hospital Music Video Session. Het evenement stelt de beste videoclips van het afgelopen jaar voor die animaties op een innovatieve en originele manier gebruiken. Met Music Video Session wil de organisatie meer aandacht vragen voor deze nieuwe soort van muziekvideo's die animatie op een innovatieve en originele manier gebruiken.

Een selectie:

Lorn - Ghosst(s)'Wagon Christ - ChunkothyBjörk - CrystallineThe Beards - Got Me A BeardScratch Bandits Crew - Heart Beat


Lorn - Weigh Me Down

We Cut Corners - Pirate's Life

Boy - Joey

My Dry Wet Mess - Etcetera

En last but not least: Tom Waits - Hell Broke Luce(JV)

Voor de negende keer al vindt Het London International Animation Festival plaats, en tien dagen durende hoogmis voor animatiefilms. Het festival wil zo alle vooroordelen over tekenfilms de wereld uit helpen, namelijk dat ze alleen maar voor kinderen zou zijn.Om die reden organiseert Het London International Animation Festival op 2 november in samenwerking met kunstgalerij The Horse Hospital Music Video Session. Het evenement stelt de beste videoclips van het afgelopen jaar voor die animaties op een innovatieve en originele manier gebruiken. Met Music Video Session wil de organisatie meer aandacht vragen voor deze nieuwe soort van muziekvideo's die animatie op een innovatieve en originele manier gebruiken. Een selectie:Lorn - Ghosst(s)' Wagon Christ - Chunkothy Björk - Crystalline The Beards - Got Me A Beard Scratch Bandits Crew - Heart Beat Lorn - Weigh Me DownWe Cut Corners - Pirate's LifeBoy - JoeyMy Dry Wet Mess - EtceteraEn last but not least: Tom Waits - Hell Broke Luce(JV)